______________________________
 
Bixo, es el nom d'un grup de Demoscene que va neixer l'any 2003, format principalment per gent de la provincia de Lleida (Catalunya) i que uneixen els seus coneixements de programació, grafisme, infografia i música, per a crear, sense ànim de lucre, produccions i audiovisuals. Actualment el grup bixo està format per 9 persones.

Tot va començar quan dos dels membres actuals es van interessar pel tema de la programació en OpenGL, i després de passar uns mesos aprenent i fent un futimer de proves, la resta de components es van unir i varem fer entre tots la nostra primera "demo" que vam titular "Avionetu" i la vam presentar a la Euskal Encounter 11, això si, quedant ultims a la classificació ! [ veure resultats ] tot i això, vam conseguir el nostre principal objectiu, programar una demo en openGL.

I no, no ens quedem aqui... també vam presentar una altra demo a la següent edició de la Euskal Encounter, i aquest cop vam quedar una mica millor, [ veure resultats ].

Apart de tot això, em col·laborat amb diferents partys a l'hora d'organitzar "demo-show's" per a donar a coneixer el món de la scene a la major part de gent possible.

Ara per ara, el nostre principal objectiu, segueix sent el mateix que el del primer dia...
INICI